Holistisch Coach

Holistisch Coach opleiding

START:
30 september 2019
In het kort

Opleiding Holistisch Coach-Counselor

Doel

Het doel is om je op te leiden tot een zelfstandige, kwaliteitsgerichte professional die in staat is met empathie en zonder oordeel te luisteren naar problemen, existentiële vragen en/of onbehagen op welk gebied dan ook die de cliënt ervaart en diens volle expressie als mens in de weg staan.

Holistische begeleiding

Als Holistisch Coach-Counselor ondersteun je zelfkennis en zelfbewustzijn. Je ondersteunt de ontwikkeling van de inherente mogelijkheden van de cliënt om deze belemmering om te zetten dan wel om anders met deze belemmeringen om te gaan. Je werkt hierbij met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid. Je vergezelt de cliënt in bescheidenheid en heldere intentie, in een ruimte van stilte en transformatie waarin alles kan gebeuren.

Cliënten

Door middel van communicatie help je een cliënt, of een groep cliënten, met het doel hen te steunen bij ontwikkelen van inzicht. Je helpt hen keuzes te maken ten aanzien van hun problematiek waardoor zelfredzaamheid c.q. het optimaal leven en functioneren wordt bevorderd met inachtneming van hun eigen normen, waarden, prioriteiten, geloofsovertuigingen en ontwikkelingsniveau. Dit persoonlijk inzicht stelt de cliënt in staat tot een innerlijk balans te komen en tot eventuele gewenste veranderingen.

"Een Holistisch Coach-Counselor is in staat een cliënt te begeleiden bij vragen op alle levensgebieden, of het nu gaat over gezondheid, relaties, werk of spirituele groei."

Kennismaken?
Inhoud
Details
Data & Kosten

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of schrijf je rechtstreeks in

Inschrijven

Nieuwsbrief

Leslocatie

Trompstraat 1, Huizen.

Gebouw NOGG

crkboPostadres en secretariaat

NOGG
Trompstraat 1
1271 SX Huizen

 

Telefoon: 030 - 8906600
E-mail: info@nogg.nl

KvK nummer: 70654506

 

Alle genoemde bedragen zijn btw-vrij.