Levensfasen

Levensfasen, blije vrouwen

START:
15 juni 2020
DURATION:
1 dag
ID:
LF1

Samenvatting

Veranderingen

Levensfasen en transities.

Tegenwoordig hebben wij het druk: carrière, gezin, vrienden, mantelzorg, relatie.
Depressie en burn-out, ziekte of werk en relatieproblemen zijn vaak tekenen dat er iets dient te veranderen in je leven. Daarbij wordt zelden stil gestaan in welke fase van je leven je je op dit moment bevindt.

Waarom komen we de omstandigheden tegen die ons voor het blok zetten? Waarom maken wij op dat moment nou net deze keuze? Waar lijken deze moeilijke situaties toch vandaan te komen.

Details

Details

Iedere fase in het leven heeft z’n kwaliteiten om te groeien. Een 25-jarige is met heel andere zaken bezig dan een 55-jarige, net zoals een 14-jarige weer andere ervaringen beleefd.levensfasen van wieg tot graf

De vraag is steeds; hoe sta ik in het leven, welk zelfbeeld heb ik. Mag ik genieten van de fase waarin ik nu leef, kijk ik met plezier terug naar het verleden. Welke wijsheid heb ik opgedaan door mijn ervaringen. Hoe zien mijn verwachtingen eruit.

Je kent vast wel begrippen als pubertijd, mid-life en de ‘overgang’. Maar, er zijn meer levensfasen! Gerhard Böckler gaat tijdens deze themadag hier op in en geeft een duidelijke verklaring waarom er veranderings prikkels ontstaan in ons leven. En, wat te doen tijdens de overgang (transitie) van de ene naar de andere fase.

Inzicht in levensfasen

Ook geeft hij aan de hand van ervaringstechnieken inzicht in deze levensfases. Kortom een zeer boeiende dag voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar leven en daarmee beter in staat is om cliënten te ondersteunen.

Deze dag kan ook als voorbereiding op de workshop Rites of Passage gezien worden. Mocht je besluiten om de workshop te volgen, dan is er een korting op deze themadag.

Data

Datum

15 juni 2020

Kosten

Kosten

€ 120,- inclusief koffie/thee, hand-out en certificaat van deelname.

(Neem je ook deel aan de ervaring 4-daagse Rites of Passage dan zijn de kosten voor deze dag € 45,-)

Erkenning