Open avond

START:
9 januari 2019
Open Avond

Gratis deelname.

Op 30 januari 2019 starten we wederom met onze opleiding tot Holistisch Coach-Counselor met een nieuwe groep. Om je nu al de gelegenheid te bieden om te kijken of deze mooie opleiding iets voor jou is organiseren wij Open Avonden.

Tijdens de open avond krijg je een praktisch voorproefje van de ervaringen die je kunt opdoen tijdens de gehele opleiding evenals van de los te volgen modules die tijdens de opleiding aangeboden worden.

Je zal een ‘taste’, een voorproefje meekrijgen wat holisme nou eigenlijk inhoudt. Je zal ervaren wat er gebeurt tijdens de verschillende modules en opleiding en krijgt daardoor inzicht wat dit voor verandering bij jou kan brengen.Geheel

Kennismaking

Tijdens deze open avond maak je onder andere kennis met Daphne Rouwenhorst en  Gerhard Böckler, de sfeer en onze Holistische visie. Ook bieden we je unieke ervaringen in onze methodes. Ervaar bijvoorbeeld wat Mindfulness is of wat diep luisteren met jou doet. Met deze methoden krijg je inzicht wat het inhoudt om holistisch te coachen en te begeleiden.

Ook geven wij duidelijkheid over de waarde van medische- en/of psychosociale basiskennis binnen onze holistische visie.

Welkom

Wij verwelkomen je graag op een van onze open avonden bij het NOGG. Locatie: Bewustzijns Centrum Bala, Trompstraat 1 te Huizen.

Open Avond, aanvang 19.30 uur:

9 januari 2019

Maak kennis met deze unieke opleiding, ontmoet enkele docenten en stel al je vragen.

Aanmelden

Deelname is gratis, maar schrijf je wel in. Het aantal deelnemers is beperkt. Meld je hier aan

Nieuwsbrief

Leslocatie

Trompstraat 1, Huizen.

Gebouw NOGG

crkboPostadres en secretariaat

NOGG
Trompstraat 1
1271 SX Huizen

 

Telefoon: 030 - 8906600
E-mail: info@nogg.nl

KvK nummer: 70654506

 

Alle genoemde bedragen zijn btw-vrij.