Rites of Passage

Rites of Passage

START:
26 juni 2019
DURATION:
4 dagen

Algemeen

Rites of Passage

Vier de transformaties die ‘de cirkel van het leven’ te bieden heeft tijdens de Rites of Passage!

Tijdens deze vier bijzondere persoonlijke ontwikkelingsdagen wordt er een wijsheid verkregen die je helpt in persoonlijke en spirituele groei en geeft je een uniek cadeau namelijk het inzicht van de transformerende kracht van directe beleving.
In dit boeiende en transformerende proces zullen we gezamenlijk de ‘levenscirkel’ bewandelen, van de eerste hartslag in moeders baarmoeder tot de laatste adem op ons sterfbed. Tijdens dit proces ga je ontdekken dat deze ’13 rituele doorgangen’ een kaart van het leven biedt die voor ons allemaal gemeenschappelijk is.

Details

De cirkel van het leven

wordt in 13 overgangen beleefd en hebben een potentiële kracht om je bewustzijn te transformeren. Deze 13 overgangen maakt ieder mens in zijn of haar leven mee en zijn als volgt:

Geboorte – Volwassen worden – Scheiding van het vrouwelijke – Seksuele initiatie – Alliantie met het mannelijke – Realisatie van verraad – Mid-geboorte – Opnieuw verbinden met het vrouwelijke – Initiatie in de waarheid – Verzoening – Wijze Ouder – Onze wijsheid delen – Voorbij de dualiteit.

Overgangsrituelen – Rites of Passage

Deze 13 overgangen worden vier dagen beleefd volgens een vast proces van Groei, Ontwikkeling en Transformatie, Levensfasen, Veranderingsprikkels, In het onbekende stappen en wordt afgesloten met een Overgangsritueel (Rites of Passage).

Zodra het verschil tussen verandering en transformatie wordt begrepen en ervaren, is er geen reden meer om bewuste groei en de daarbij behorende discomfort en groeipijnen te verwarren met ziekte of crisis.

Iedere dag werk je met twee of meer Overgangen, waarbij veel aandacht uitgaat naar persoonlijke feedback en processen over hoe elk van deze Overgangen is voorbereid en voltooid. Deze zorgvuldig ontworpen experimenten, structuren en rituelen leiden je door iedere Overgang om je inzicht en begrip te verankeren in jouw leven.
Dit zal een volledig nieuw perspectief en breder bewustzijn brengen naar je persoonlijke en professionele ontwikkeling en de ontplooiing op je levensreis.

De Rites of Passage kan gecombineerd worden met de themadag Levensfasen

Data & Kosten

Kosten

Deelname aan de 4-daagse Rites of Passage € 395,-
Verblijfskosten € 340,- (inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, drankjes en 4 overnachtingen).

Datum & Locatie

2019:

26 juni vanaf 19.30 uur t/m 30 juni 17.00 uur

Locatie: Smalhoorn, Opleidings- en trainingscentrum in Orvelte.

Ervaringen

“Woorden kunnen het eigenlijk niet vatten, maar wat heb ik fantastische ervaringen gehad.”

 

“Dank om de Rites of Passage mee te maken. Alles van de laatste 10 jaar is op zijn plaats gevallen. Was zeer indrukwekkend. Het werkt nog steeds enorm door….”

Nieuwsbrief

Leslocatie

Trompstraat 1, Huizen.

Gebouw NOGG

crkboPostadres en secretariaat

NOGG
Trompstraat 1
1271 SX Huizen

 

Telefoon: 030 - 8906600
E-mail: info@nogg.nl

KvK nummer: 70654506

 

Alle genoemde bedragen zijn btw-vrij.