Home / Cursussen / Cursussen en Nascholing / Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk

Voor Stress - en Trauma-Release, gezondheidsbevordering, ontspanning en vitaliteit.

In deze ervaringsgerichte workshops Energetisch Lichaamswerk (Bio-energetica) nodigen we je uit om voor jezelf de "levensenergie" te ontdekken als de onderliggende genezende kracht van je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Negatieve levenservaringen worden in de vorm van spierspanning ‘opgeslagen’ in het lichaam. Deze spanningen kunnen geblokkeerd raken in diverse plaatsen in het lichaam. Uiteindelijk leiden dergelijke spanningen tot een negatief lichaamsgevoel, minder beweeglijkheid, een moeizame ademhaling en een verstoorde lichamelijke energiestroom.
Ook kunnen er spanningen in het lichaam en in sociale relaties ontstaan, en kan de stemming, vitaliteit, levenslust en het zelfvertrouwen negatief worden beïnvloed.

Informatie:

In het kort

Effectief

Door het combineren van de oude Oosterse-wijsheid en moderne inzichten van de wetenschap leer je zeer effectieve manieren om je te bevrijden van de gevolgen van alle vormen van stress en trauma’s en ervaar hoe je een krachtige gezondheid en levendigheid creëert.

Deze holistische benadering bouwt voort op de eenheid van lichaam/geest en het principe dat gezondheid en genezing van binnenuit komt.

Op een dieper niveau, dat wil zeggen op het onbewuste niveau, zijn zowel denken en voelen geconditioneerd door energetische factoren. Hoeveel energie je hebt en hoe je deze energie in beweging en expressie gebruikt bepaalt hoe je reageert op situaties en hun uitdagingen.

Beide dagen s staan volledig op zichzelf en kunnen worden gevolgd door iedereen die geïnteresseerd is in het versterken van zijn/haar algehele gezondheid, veerkracht en plezier in het leven en op zoek is naar manieren voor herstel van de natuurlijke energiestroom van het lichaam, de levensenergie.

Maar, door deel te nemen aan alle drie de workshops zal je begrip van de benadering verdiepen en zal het effect van de oefeningen aanzienlijk toenemen, speciaal als ze regelmatig thuis worden geoefend.

Data en kosten

 

Data

 

2 dagen voorjaar 2021

De dagen zijn ook los te volgen.
Kosten

Losse dag: € 90,-

Beide dagen, totaal: € 175,-

Docenten

Inschrijven: Energetisch Lichaamswerk

Gerelateerde cursussen

Open Avond

Neem contact op

Scroll naar top