Home / Cursussen / Cursussen en Nascholing / Intimiteit en Seksualiteit – Introductie

Intimiteit en Seksualiteit – Introductie

Intimiteit en seksualiteit Introductie workshop

Moeilijkheden en problemen rond intimiteit en seksualiteit zijn een belangrijke oorzaak van persoonlijk leed en verstoringen in relaties en huwelijken.

Toch worden ze niet gemakkelijk besproken en behandeld en zelfs in de veilige omgeving van een coaching- of therapiesessie worden ze vaak genegeerd en vermeden omdat ze gemakkelijk gevoelens van ongemak, schaamte, schuld en ontkenning raken aan de kant van jezelf, de cliënt en/of de coach.

Cursus informatie:

Details

Vier het leven

In deze Intimiteit en seksualiteit introductie workshop zullen we de problematiek rond seksualiteit bekijken. Tevens zullen we veel aandacht schenken aan de fysieke, psychologische, emotionele en socioculturele aspecten binnen een holistische context die zich richt op groei en ontwikkeling. Uiteraard zullen we ook verschillende benaderingen voor herstel gaan verkennen.

Centraal daarin zal altijd onze zorg blijven staan ​​om de persoonlijke gevoelens, ervaringen en behoeften van onze cliënten te erkennen, respecteren en bevestigen in plaats van onze eigen of andere waarden en standpunten toe te passen. 

Deze workshop is een uitnodiging voor coaches, counselors en therapeuten maar zeker ook ieder andere geïnteresseerde om meer informatie op dit kwetsbare gebied te krijgen en vaardigheden te leren.

Hiermee zal je je meer op je gemak gaan voelen rondom kwesties die verband houden met seksuele problemen, en je zal nieuwe manieren vinden om seksualiteit opnieuw te accepteren, te waarderen en het leven te vieren.

Data en kosten

Datum

  • 4 maart 2019

De workshop begint om 10.00 en eindigt rond 16.45 uur.

Kosten

€ 75,- inclusief koffie/thee, hand-out en certificaat van deelname.

Docenten

Inschrijven: Intimiteit en Seksualiteit – Introductie

Gerelateerde cursussen

Scroll naar top