Levensfasen

Cursus: Levensfasen

Levensfasen en transities.Tegenwoordig hebben wij het druk: carrière, gezin, vrienden, mantelzorg, relatie. Depressie en burn-out, ziekte of werk en relatieproblemen zijn vaak tekenen dat er iets dient te veranderen in je leven. Daarbij wordt zelden stil gestaan in welke fase van je leven je je op dit moment bevindt.Waarom komen we de omstandigheden tegen die ons voor het blok zetten? Waarom maken wij op dat moment nou net deze keuze? Waar lijken deze moeilijke situaties toch vandaan te komen.

Informatie:

In het kort

Iedere fase in het leven heeft z’n kwaliteiten om te groeien. Een 25-jarige is met heel andere zaken bezig dan een 55-jarige, net zoals een 14-jarige weer andere ervaringen beleefd.

De vraag is steeds; hoe sta ik in het leven, welk zelfbeeld heb ik. Mag ik genieten van de fase waarin ik nu leef, kijk ik met plezier terug naar het verleden. Welke wijsheid heb ik opgedaan door mijn ervaringen. Hoe zien mijn verwachtingen eruit.

Je kent vast wel begrippen als pubertijd, mid-life en de ‘overgang’. Maar, er zijn meer levensfasen! Gerhard Böckler gaat tijdens deze themadag hier op in en geeft een duidelijke verklaring waarom er veranderings prikkels ontstaan in ons leven. En, wat te doen tijdens de overgang (transitie) van de ene naar de andere fase.

Inzicht in levensfasen

Ook geeft hij aan de hand van ervaringstechnieken inzicht in deze levensfases. Kortom een zeer boeiende dag voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar leven en daarmee beter in staat is om cliënten te ondersteunen.

Deze dag kan ook als voorbereiding op de workshop Rites of Passage gezien worden. Mocht je besluiten om de workshop te volgen, dan is er een korting op deze themadag.

Ervaringen

Een boeiende ervaring; hier wordt ik blij van!
De liefdevolle en persoonlijke benadering en uitwerking passen heel goed bij de wijze waarop ik de stof tot mij kan nemen. Veel dank daarvoor. Leve het holisme!
Veel inzichten gekregen met een bredere kijk en visie op een holistische manier geïntegreerd.
Previous
Next

Kosten

De volgende datum is 13 juni 2022

€ 120,- inclusief koffie/thee, hand-out en certificaat van deelname.

(Neem je ook deel aan de ervaring 4-daagse Rites of Passage dan zijn de kosten voor deze dag € 45,-)

Erkenning

NOGG Keurmerk

KTNO Informatie

Deze training maakt ook deel uit van de post Hbo Holistisch Coach-Counselor.

Docenten

Inschrijven: Levensfasen

Gerelateerde cursussen

Open Avond

18 oktober 2021

Holistische Principes

8 november 2021
Scroll naar top