Medische Basiskennis

Medische Basiskennis

Medische Basiskennis helpt je aan de eisen te voldoen van de meeste zorgverzekeraars en beroepsverenigingen. Velen schrijven zich om die reden in, maar gaandeweg groeit hun enthousiasme. De docent vertelt op levendige wijze over onder meer de ontwikkeling van de mens en het ontstaan van ziektebeelden. Bovendien wordt veel aandacht besteed aan het nut en de toepassing van deze kennis in de praktijk van complementaire therapeuten.

Informatie:

In het kort

Ongeacht waar je werkt in de complementaire zorg, vroeg of laat krijg je te maken met het reguliere zorgveld. Wij geloven ze dat er door een samenwerking tussen deze twee werelden betere zorg ontstaat. De opleiding Medische Basiskennis bied je een stevige basis.

De Psychosociale Basiskennis wordt geheel door het NOGG verzorgt, de Medische Basiskennis wordt aangeboden in samenwerking met Con Amore.

Tijdens de opleiding kom je alles te weten over de wonderlijke werking van het menselijk lichaam. In de lessen ontdek je op een interactieve manier hoe het lichaam en de geest werken en hoe je ziektebeelden kunt herkennen. Zo kom je precies te weten wanneer het beter is om iemand door te verwijzen naar de eerstelijnszorg en in noodzakelijke gevallen naar de spoedeisende hulp! Omdat je tijdens de opleiding de ‘taal van de artsen en psychologen’ leert, wordt samenwerken makkelijker.

De opleiding Medische Basiskennis is ook een aanvulling (of voorbereiding) op de NOGG-opleiding tot Holistisch Coach-Counselor of vergelijkbare opleidingen als coach of therapeut. Je leert hoe de geest het lichaam beïnvloedt en andersom. Door deze holistische benadering ben je beter in staat om je cliënten te helpen.

De MBK wordt aangeboden in samenwerking met Con Amore. Door deze samenwerking krijg je als student van NOGG 75 euro korting op het lesgeld bij Con Amore. Om deze korting te verzilveren geef je bij het opmerkingenveld van het inschrijfformulier aan dat je via NOGG komt. Con Amore checkt ieder jaar of de aangemelde NOGG studenten ook daadwerkelijk bij NOGG gestudeerd hebben.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende opleidingen en voor de mogelijkheid om je in te schrijven.

Neem voor vragen over de MBK contact op met Con Amore (085 401 93 68, info@conamore.com).

 

Ervaringen

“Enthousiaste verdieping in de Medische Basiskennis”
“Ik vond de persoonlijke benadering en de veilige omgeving zeer waardevol”
“Ik heb de lessen als zeer boeiend ervaren en wat een bevlogenheid en enthousiasme van de docent!”
“De manier waarop de pittige lesstof wordt uitgelegd was top!”
Previous
Next

Docenten

Inschrijven: Medische Basiskennis

Gerelateerde cursussen

Scroll naar top