Open Avond

Kennismaken met NOGG

Om je de gelegenheid te bieden om te kijken of deze mooie opleiding iets voor jou is organiseren wij Open Avonden of vrijblijvende oriëntatie gesprekken.

Cursus informatie:

Pagina inhoud:

In het kort

Eén maal per jaar starten we met onze opleiding tot Holistisch Coach-Counselor met een nieuwe groep. Om je de gelegenheid te bieden om te kijken of deze mooie opleiding iets voor jou is organiseren wij Open Avonden of vrijblijvende oriëntatie gesprekken.

Tijdens een open avond krijg je een praktisch voorproefje van de ervaringen die je kunt opdoen tijdens de gehele opleiding evenals van de los te volgen modules die tijdens de opleiding aangeboden worden.

Je zal een ‘taste’, een voorproefje meekrijgen wat holisme nou eigenlijk inhoudt. Je zal ervaren wat er gebeurt tijdens de verschillende modules en opleiding en krijgt daardoor inzicht wat dit voor verandering bij jou kan brengen.Geheel

Open Avond


Tijdens een open avond maak je onder andere kennis met Daphne Rouwenhorst en Gerhard Böckler, de sfeer en onze Holistische visie. Ook bieden we je unieke ervaringen in onze methodes. Ervaar bijvoorbeeld wat Mindfulness is of wat diep luisteren met jou doet. Met deze methoden krijg je inzicht wat het inhoudt om holistisch te coachen en te begeleiden.

Ook geven wij duidelijkheid over de waarde van medische- en/of psychosociale basiskennis binnen onze holistische visie.

Oriëntatie gesprek

Wil je weten of de opleiding bij je past, heb je vragen…. we bieden je graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek aan. Dit kan telefonisch of op onze locatie.

Aanmelden

Voor de volgende opleiding is in verband met de corona maatregelen geen Open Avond gepland. Wel bestaat  de mogelijkheid voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek (op locatie of via Zoom).

Meld je hier aan

Of bel ons op nummer 030 8906600

Docenten

Inschrijven: Open Avond

Gerelateerde cursussen

Rouw en verlies

3 oktober 2020

Holistische Principes

5 oktober 2020
Scroll naar top