Home / Cursussen / Cursussen en Nascholing / Rites of Passage

Rites of Passage

Rites of Passage

Vier de transformaties die ‘de cirkel van het leven’ te bieden heeft tijdens de Rites of Passage!

Tijdens deze vier bijzondere persoonlijke ontwikkelingsdagen wordt er een wijsheid verkregen die je helpt in persoonlijke en spirituele groei. Bovenal geef je jezelf een uniek cadeau, namelijk het inzicht van de transformerende kracht van directe beleving.

In dit boeiende en transformerende proces ga je de ‘levenscirkel’ bewandelen, van de eerste hartslag in moeders baarmoeder tot de laatste adem op je sterfbed. Tijdens dit proces ga je ontdekken dat deze ’13 rituele doorgangen’ een kaart van het leven biedt die voor ons allemaal gemeenschappelijk is.

Informatie:

Details

Je gaat de cirkel van het leven in 13 overgangen beleven. Deze hebben een potentiële kracht om je bewustzijn te transformeren. Deze 13 overgangen maakt ieder mens in zijn of haar leven mee en zijn als volgt:

Geboorte – Volwassen worden – Scheiding van het vrouwelijke – Seksuele initiatie – Alliantie met het mannelijke – Realisatie van verraad – Mid-geboorte – Opnieuw verbinden met het vrouwelijke – Initiatie in de waarheid – Verzoening – Wijze Ouder – Onze wijsheid delen – Voorbij de dualiteit.

Overgangsrituelen – Rites of Passage

Deze 13 overgangen ga je vier dagen beleven  volgens een vast proces. Dit proces is Groei, Ontwikkeling en Transformatie, Levensfasen, Veranderingsprikkels, In het onbekende stappen. Je sluit het af met een Overgangsritueel (Rites of Passage).

Je zal het verschil tussen verandering en transformatie begrijpt en ervaren. Hierdoor is er geen reden meer om je bewuste groei en de daarbij behorende discomfort en groeipijnen te verwarren met ziekte of crisis.

Iedere dag werk je met twee of meer Overgangen, waarbij veel aandacht uitgaat naar persoonlijke feedback en processen over hoe elk van deze Overgangen is voorbereid en voltooid. Deze zorgvuldig ontworpen experimenten, structuren en rituelen leiden je door iedere Overgang. Hierdoor zal inzicht en begrip  verankert worden in jouw leven.

Enerzijds zal je een volledig nieuw perspectief en breder bewustzijn ontwikkelen en anderzijds een verdere ontplooiing op je levensreis.

De Rites of Passage kan gecombineerd worden met de themadag Levensfasen

Data en kosten

Kosten

Deelname aan de 4-daagse Rites of Passage € 490,- De verblijf- en overnachtingskosten bedragen ongeveer €100,- per etmaal, dit is inclusief 4 overnachtingen en alle maaltijden.

Datum

Bij voldoende aanmeldingen zomer 2023

Ervaringen

“Woorden kunnen het eigenlijk niet vatten, maar wat heb ik fantastische ervaringen gehad.”
“Dank om de Rites of Passage mee te maken. Alles van de laatste 10 jaar is op zijn plaats gevallen. Was zeer indrukwekkend. Het werkt nog steeds enorm door….”
Previous
Next

Docenten

Inschrijven: Rites of Passage

Gerelateerde cursussen

Verlies en Rouw

14 en 15 januari 2023

Relaties

4 februari 2023
Scroll naar top