Gerhard Smito Böckler

Gerhard Smito Böckler

Gerhard Smito Böckler (geboren in 1952). Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring als arts, docent, trainer, lichaamsgericht Psychotherapeut en gezondheidsadviseur in Europa en Australië.

Zijn medische en psychologische achtergrond heeft hij geïntegreerd met diverse geneeskundige tradities. Hij heeft ervaring met acupunctuur, ayurveda en homeopathie. En met integratieve therapeutische technieken zoals Gestalt, Bio-Energetica, rebirthing, Feldenkreis en Divine Healing maakt zijn benadering van genezing en gezondheid op een unieke manier holistisch.

Op dit moment werkt hij o.a. als docent aan de Duitse School voor Osteopathie en Con Amore. Hij is hoofddocent van de 2-jarige post Hbo Holistisch Coach-Counselor bij het NOGG, waar hij ook de Medische- en Psychosociale Basiskennis en verschillende bijscholingen verzorgt.  Daarnaast adviseert hij organisaties over levensfasen, bewustzijn en persoonlijke groei en ontwikkeling van management en medewerkers.

Ieders leven kent een persoonlijke evolutie en het ondersteunen van deze persoonlijke evolutie ziet hij als zijn uitdaging. Dit doet hij op een vaak onconventionele manier. Hij is daarbij praktisch, radicaal en humoristisch. Hij werkt met respect en aandacht voor zowel de fysieke als de emotionele, psychologische en spirituele aspecten van het individu.

Contact met Gerhard Smito Böckler

Neem contact op met Gerhard Smito Böckler door onderstaand contactformulier in te vullen.

Cursussen

Bekijk de cursussen, opleidingen en workshops waar Gerhard Smito Böckler docent is.

Rouw en verlies

21 maart 2020
Scroll naar top