29 juni - Interactieve Webinar

Wat is Holistisch Coachen?

In dit Webinar willen we je kennis laten maken met Holistisch Coachen. Samen met ons zal je ontdekken en beleven wat holistisch begeleiden kan betekenen. Hoe is het om ruimte te creëren waarin je je kunt verbinden met je eigen wijsheid voor groei en genezing? Het blijft ons verrassen hoeveel er kan gebeuren wanneer je als coach in die ruimte kunt zijn met en bij de ander. Zonder oordeel en met concrete empathie en compassie. In het hier en nu, bewust van lichaam, gevoel en gedachten. Daar kan er groei, ontwikkeling en transformatie plaatsvinden. 
 
Stap voor stap zal de ander ontdekken dat ‘het probleem’ dat ervaren wordt eigenlijk voortkomt uit een dieper verander-verlangen. Door diep te luisteren naar dat verlangen maak je (opnieuw) verbinding met je essentie en eigen waarden, die de sleutel zijn voor nieuwe en bewuste keuzes. Bewuste keuzes op alle levensgebieden zoals gezondheid, emotioneel welzijn, liefdevolle relaties en zinvol werk. 

Zeker nu, met veel persoonlijke, sociale en globale uitdagingen, zijn – in onze ogen – deze bewuste keuzes noodzakelijk voor een sterk immuunsysteem en levensvreugde.
 
We verheugen ons om onze jarenlange persoonlijke en professionele ervaring in holistisch coachen van mensen op een ervaringsgerichte en interactieve manier met je te delen, en zijn nieuwsgierig naar jouw inbreng, ervaringen en vragen. 

Je bent van harte welkom bij deze online Webinar, Gerhard Smito Böckler en Daphne Chanchal Rouwenhorst zullen je graag te woord staan en je vragen beantwoorden.

Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Schrijf je in voor deelname.
Maandag 29 juni aanvang 19.30 uur. Deelname is gratis.

Scroll naar top